Silja Longhurst – Skagit, false and fixes

silja

Det er lykkedes at få endnu en kapasitet inden for fluekast med, som aktør på Skjern Å Lystfiskerfestival, nemlig den kvindelige mesterkaster, Silja Longhurst, der i øjeblikket er danmarksmester i fluekast.

Silja Longhurst er Europas første kvindelige, certificerede fluekasteinstruktør i det internationale Federation of Fly Fishers. Hun har undervist mellem Alperne og Lapland i både en- og tohånds fluefiskeri. Silja Longhurst underviser også jævnligt i Copenhagen Fly Casting Club. – Og hvis hun ikke underviser eller er ude af fiske, kan du være sikker på, at hun deltager i en fluekaste-konkurrence. Silja Longhurst er danmarksmester i fluekast 2015 og har desuden taget flere medaljer i 15ft Spey og 1hånds ved de to sidste verdensmesterskaber i fluekast.

Silja Longhurst er certificeret Angling Guide og driver en filial af Baltic Flyfisher i Danmark, hvor hun sammen med Lasse Karlsson underviser i fluekast og tilbyder guiding til både kyst- og laksfiskeri. Ud over det importerer Baltic Flyfisher Tim Rajeff’s ECHO stænger, hjul, liner, OPST fluefiske- og fluebindningsprodukter.

FB_IMG_1458567079302