Silja Longhurst – Micro Skagit

På Skjern Å Lystfiskerfestival 2018, kan du møde den ubesejrede, kvindelige danmarksmester i fluekast, Silja Longhurst, der også har taget flere medaljer ved verdensmesterskaberne.

Silja Longhurst er passioneret fluefisker og certificeret en og to-hånds fluekasteinstruktør i Fly Fishers International.

Hun voksede op i Tyskland ved en lille å syd for Hamburg. Udover hendes kærlighed for tørfluefiskeri, går der ikke en sæson, uden at hun har fisket efter atlantiske laks i Irland, Skotland og Skandinavien. Gennem de sidste 12 år har Silja fisket efter gedder og havørreder i sit hjemmevand Østersøen, og Bornholm er blevet til hendes personlige yndlings-revir.

Silja underviser i ind- og udland i både en- og tohåndsfluefiskeri.

Silja Longhurst er Nordic Manager af Baltic Flyfisher, en familievirksomhed som importerer ECHO Fly Fishing og OPST- produkter til Europa. Udover det leder hun sammen med Lasse Karlsson sin egen fluekasteskole i København og tilbyder som certificeret fiskeguide, guidning og rejser til kyst-, laks- og åfiskeri.

På Skjern Å Lystfiskerfestival, kan du opleve Silja Longhurst give kasteopvisning og fortælle om Micro Skagit. Silja vil også fortælle om, hvilken stang man skal vælge til børnene, når de skal med på fisketur.

FB_IMG_1458567079302