The Fly Co / Flyfish Europe

På Skjern Å Lystfiskerfestival, kan du opleve The Fly Co og Flyfish Europe, der præsenterer Simms, Waterworks/Lamson, Scientific Anglers og Scott.

De har også hele Ahrex krog sortiment på standen, hvor du kan møde Lars Christian Bentsen, Morten Valeur og Søren Flarup.

Du vil også få lejlighed til at prøve Scott stænger og Scientific liner. Og fluebinderne Håkan Karsnäser og Niels Verner Pedersen vil sidde ved fluestikket hele weekenden.

Håkan Karsnäser er bosat i Sverige. Håkan har bundet fluer i snart 35 år. I 20 år har han bundet til både privatpersoner och butikker. Håkan skriver desuden regelmæssigt i flere svenske fiske magasiner.
Han binder alla typer fluer, men på festivalen står den på laksefluer, primært på krog og med klassisk touch. Både Spey, Dee och Eagle fluer tilpasset til fiskeriet i Skjern å. Kom forbi og få en snak på The Fly Co. stand.

Niels Verner Pedersen er bosat i Kolding. Han har bundet fluer i et utal af år. Niels mestrer langt de fleste fluetyper, men på messen vil der være fokus på lakse og havørred fluer. Niels egne varianter af Pot Belly Pig og intruder’s bundet på shanks. Kom forbi The Fly Co’s stand og få en snak.