Lasse Karlsson – Mythbusting

lasse

– Fluefiskeri skal være sjovt, siger Lasse Karlsson, der giver opvisning på Skjern Å Lystfiskerfestival

Lasse har sammensat en spændende demo ud fra hans succesfulde mythbusting workshops. Der tages fat i nogle af de myter om fluekast og fluegrej, der har bidt sig godt fast, og der er helt sikkert noget at tænke over bagefter.

Lasse, der har over 20 års erfaring i at undervise i fluekast og fluefiskeri, og har undervist kloden rundt, siger:

– En af de største hindringer i at få et behageligt kast, er de vedholdende myter som florerer indenfor fluefiskeri. Kan man få dem nedbrudt og opnå en bedre forståelse for, hvad der foregår, så er man hurtigere fremme ved kastet uden kamp.

Lasse Karlsson er på forkant med den nyeste viden, og hurtig til at sætte det ind i sin undervisning, så tingene læres hurtigst muligt.

Lasse har som den første dansker, bestået International Federation of Fly Fishers’s  tre instruktør certifikater: Casting Instructor, Master Casting Instructor og Two Handed Casting Instructor. Samtidig var Lasse den første uden for Nordamerika, der blev valgt ind i IFFF’s kastebestyrelse, hvor han er med til at udvikle prøverne og uddanne nye instruktører. Ligeledes er han den eneste dansker, der har bestået AAPGAI’s Master Casting Instructor certificering.

Lasse er i øjeblikket firedobbelt danmarksmester i fluekast med enhåndsstang, og har en række sejre i ind- og udenlandske konkurrencer og topplaceringer med i bagagen  blandt andet en 3. plads til VM.