Gerhardt Lund Andersen

Gerhardt Lund Andersen er en habil fluebinder og laksefisker

Gerhardt Lund Andersen er en habil fluebinder og laksefisker.

 
På Skjern Å Lystfiskerfestival kan du atter møde Gerhardt Lund Andersen. Gerhardt har været meget aktiv i det nu nedlagte DM i Fluebinding og er også kendt rundt omkring for at være en del af Fiskeskolen Fyn.
 
Hvis ikke Gerhardt binder fluer eller på anden vis hjælper til med Festivalen kan han træffes på LTS standen. Her er han ambassadør for det Norske firma.
 
Fluebindingen som passion, har nu holdt i langt over 40 år og det gælder stort set alle slags fluer. For nuværende hygger han sig jævnligt med at lære en flok 65 plus´ere kunsten med fjer og hår, Det foregår i Odense Sportsfiskerklub, hvor han også er næstformand.
 
Fiskeriet har bragt ham vidt omkring. Cuba, Venezuela, Balkan, Norge og Sverige. I Norge er det i Nausta elven og så Emåen et par gange om året. Sverige er mest besøgt, men han er også medlem af Södra Sveriges Flugfiskeklub, og fisker derfor meget med kompisserne derfra i hele Sverige.
 
Som fynbo ligger kysten stort set lige uden for døren. Kysten er derfor ofte et naturligt valg. De seneste år har Skjern Å lokket mere og mere. Der er højt til loftet, og som pensionist ligger det frit for at stille campingvognen på Skjern Å Camping, hvor Gerhardt Lund Andersen ofte kan træffes.
Gerhardt Andersen har bundet denne smukke lakseflue.
Gerhardt Lund Andersen kan både binde streamer og moderne lakse- og havørredfluer.