Lars Møller – Danmark

promotion billede

Fra Odense kommer 59-årige Lars Møller, der har bundet fluer i mere end 30 år og som har en forkærlighed for klassiske laksefluer. Lars Møller fortæller om sig selv:

– Jeg startede med at fiske med flue på kysten, men fisker nu efterhånden kun efter laks. Mest i Skjern Å, men, jeg har dog også fisket i både Norge, Sverige og Island.

– I hele mit lystfiskerliv, har jeg været interesseret i klassisk fluebinding. Jeg kom dog først rigtigt i gang i 2010, hvor jeg faldt over “Classic Flytying Forum” på nettet. Den hjælp jeg har fået der er helt uvurderlig.

– Jeg dyrker alle aspekter af laksefluebinding. I øjeblikket dog mest klassiske fiskefluer. Mit næste projekt er at fange en laks på en klassisk flue, fisket på min Splitcanestang.

– Jeg laver alle mine kroge selv, enten som rework eller helt fra bunden, ligesom jeg selv farver både fjer, hår, og laver også diverse subs.

– På udstillingen vil jeg vise, hvor enkelt det kan være at binde en klassisk lakseflue. Og  jeg vil medbringe et bredt udvalg af de mange forskellige fluer, jeg har bundet.