Laurtis Flowbinner – Danmark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laurits besøgte Mörrum første gang som 25-årig i 1978. Siden har han været en fast gæst ved det smukke vandløb utallige gange. Laurits Flowbinner er stadig en trofast gæst, og med sit indgående kendskab til Mörrum, er det blevet et af de steder, han bruger som forsøgsvand vand, når nye kreationer af fluer skal afprøves.

Allerede før besøgene i Mörrum begyndte Laurits at færdes langs Karup Åens bred med fluestangen – og altid med en hjemmebunden flue på forfanget.

Siden er det blevet til ture til Norge, Sverige, Finland Irland og Skotland. – Og alle steder har der været egne kreationer for enden af forfanget.

Lige siden Laurits Flowbinner startede som fluebinder har trangen til at eksperimentere været stor. Det har udmøntet sig i en lang række spændende fluemønstre til fiskeri efter laks og havørred. En tidligere Fiskemester hos Mörrums Kronolaxfiske udtalte en gang: – Når Laurits siger, at han fisker med grønt. Så mener han virkeligt grønt!

Trangen til at eksperimentere med lakse- og havørredfluer er ikke blevet mindre med årene, og Laurits tager med kyshånd imod de udfordringer nye og spændende materialer giver ham.

De seneste er år er Laurits Flowbinner blevet en hyppig gæst ved Lystfiskerforeningen af 1926´s fiskevand ved Skjern Å, Storåen og Karup Å. Ofte vil du finde ham ved et af foreningens bord- og bænkearrangementer med åbne flueæsker; mens dagens flue udvælges for derefter at blive knyttet på forfanget.

Thunder-spey

Skindvinge

Skindvinge-2