Danmarks Sportsfiskerforbund

martin hede

Danmarks Sportsfiskerforbund deltager i Skjern Å Lystfiskerfestival i dagene d. 28. og 29. maj 2016. DSF glæder sig til at møde en masse entusiastiske og engagerede sportsfiskere i Skarrild, og vi er klar med et spændende oplæg omkring skånsomt fiskeri.

DSF’s biolog Kaare Manniche Ebert vil fortælle om den tilgængelige viden, der findes i forhold til skånsomt sportsfiskeri. Emner som genudsætning, fiskegrej samt fiskenes biologi vil blive berørt i et foredrag, hvor Kaare øser af sin viden om fiskene.

På DSF’s messestand vil du også møde udviklingskonsulent Martin B. Hedegaard og en række instruktører. Sammen vil de informere om de nyeste initiativer fra Danmarks Sportsfiskerforbund. Der vil være en række aktiviteter og konkurrencer, med muligheder for at vinde forskellige præmier.

DSF vil ved festivalen synliggøre de mange fordele man har som medlem og som medlemsforening. Blandt andet bruger vi festivalen til at synliggøre det store potentiale, der ligger for medlemsforeningerne i at bruge Instruktørsammenslutningen. Med mere end halvtreds aktive instruktører rummer DSF en bred vifte af kompetencer, der vil kunne rulles ud i en næsten hver tænkelig situation, relateret til sportsfiskeri.

Kaare