Ronny Lagoni Thomsen – Danmark

Ronny1

Skjern Å Lystfiskerfestival byder på en perlerække af dygtige fluekastere fra ind- og udland. En af dem er kasteinstruktør Ronny Laoni Thomsen, der netop nu er superaktuel som hovedrolleindehaver i filmen, Casting and Strategy, der er produceret af filmmanden, Niels Vestergaard.

En del af filmen er optaget på Lystfiskerforeningen af 1926`s fiskevand ved Skarrild. Her er der er mange spændende strækninger – også mange strækninger, der er meget udfordrende. Det er disse udfordringer, der vil være udgangspunkt for Ronny Lagoni Thomsens kastedemo og en efterfølgende workshop ved Skjern Å, hvor du selv kan prøve kræfter med de praktiske fiskekast. Ronny Lagoni Thomsen siger:

– Jeg tror på, at fluefiskeri er en måde at tage på eventyr på. Og de bedste eventyr finder vi der, hvor vores færdigheder bliver sat på prøve.

– Dit fluekast er en del af dit fluefiskeri på mange måder. Det er med til at gøre det muligt for dig, at præsentere din flue for fisken. Dit fluekast er dine muligheder og dine begrænsninger. Det er dine fluekastefærdigheder, der på alle måder afgør, hvor og hvordan du kan fiske. Jeg ønsker ikke mit eventyr skal spoleres grundet fysiske begrænsninger ved vandet. – Jeg vil kunne fiske så mange steder som muligt for at opleve så mange eventyr som muligt.

Mød Ronny Lagoni Thomsen til kastedemo og workshop ved Skjern Å, hvor han vil vise dig kaste- og fisketekniske tips og fiduser, der kan klare de udfordringer vi møder ved de danske laks- og havørredåer.