Ronny Lagoni Thomsen – Danmark

Ronny1

Fluefiskeri er at træde ind i naturen på dens helt egne præmisser. Dine færdigheder er ofte afgørende for dine muligheder og dine resultater. Derfor handler gode fluefiskeoplevelser om at fiske med hjerte, tanke og nærvær. For rigtig mange er det at være derude med fluestangen et livsvigtigt øjeblik, et kærkomment afbræk fra hverdagens krav og pligter. Disse øjeblikke skal i højeste grad nydes, hvorfor ellers overhovedet være derude?

Ronny Lagoni Thomsen tager dig i år med til det fluefiskeri han holder allermest af – lakse- og havørredfluefiskeri i de danske åer. I hans kastedemo vil du opleve tilgange til at opnå større nærvær og overskud, når du står ved vandet og skal have det meste ud af den tid du har der. Det handler om kasteteknik, måder at blive bedre på alt sammen med det mål for øje at få mere ud af din tid ved vandet.

Du kan også opleve Ronny Lagoni Thomsen ved vandet, hvor han vil holde en praktisk workshop i fiskestrategi og fluekast efter både havørred og laks. Hør her blandt andet om det spændende fiskeri med articulated streamers, nymfer og tørflue til havørreden samt anderledes tilgange til dit laksefiskeri i særligt de mindre lakseførende vandløb.

Ud over kastedemo og workshop vil du kunne finde Ronny bag fluestikket hos outdoors.direct, hvor han vil binde nogle lidt anderledes laksefluer, som er blevet udviklet over de sidste par år med rod i solide traditioner og effektive mønstre med nye materialer samt articulated streamers til åens store havørreder.