Ronny Lagoni Thomsen

Ronny Lagoni Thomsen kan trylle med en fluestang

Effektive fluekast

Din evne til at læse vandet, vælge korrekt grejsammensætning, tænke fluekast, vælge flue og præsentere den for fisken er afgørende for både dine resultater og din glæde ved fiskevandet.
Derfor vil Ronny Lagoni Thomsen i sin kastedemonstration tage udgangspunkt i praktiske fiskesituationer og gennemgå, hvordan du får dine fluekast til at være en effektiv del af din affiskning og præsentation af fluen.
 

Ronny sætter fokus på:

Enhånds fluefiskeri efter laks og havørred i åen – muligheder, begrænsninger og myter – herunder fluekasteteknik, tips og tricks.
Switch-konceptets store muligheder og styrker, samt hvordan du bedst sætter dit grej sammen.
 
Tohånds fra grundkast til fiskekast og de praktiske muligheder en tohåndsstang byder på og under hvilke forhold den virkeligt har sine styrker.
 

Om Ronny Lagoni Thomsen:

Ronny Lagoni Thomsen har en baggrund som instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund gennem de seneste 15 år. Han har været involveret i grejdesign, test eller promovering ved bl.a. Scierra, LTS og Arcticsilver.
 
Ronny fungerer i dag som freelance, hvilket betyder, at han ikke promoverer noget særligt grejmærke – bare fluefiskeri, kast og fiskeglæde.
 
Ronny har tidligere skrevet en mængde artikler for Fisk og Fri samt indspillet en fluekaste-DVD med Niels Vestergaard omkring tohånds- og switch under praktiske fiskesituationer.
 
Oplev Ronny Lagoni Thomsen på dette års festival, og få en masse gode bud på, hvordan du kan opleve større livsglæde ved fiskevandet og blive en mere effektiv lakse- eller ørredfisker.