Foredrag

Hvordan får DSF flere medlemmer?

Mød formanden for Danmarks Sportsfiskerforbund. Dialogmøde med Torben Kaas, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om forbundets virke.

Hvilke muligheder giver Vandplan 3?

Lars Brinch Thygesen fra Danmarks Sportsfiskerforbund, vil fortælle om Vandplan 3 og om, hvordan det går med vores vandmiljø.

Hvad gør vi med skarven?

Biolog Kaare Ebert Manniche sætter fokus på skarvforvaltningen. Hvad stiller vi op med fuglen, der æder 70% af laksesmolten fra Skjern Å?

Dansk fiskeguide i Norge

Fluefiskeren Henrik Leth i foredraget, Dansk Fiskeguide i Norge, fortælle om sine oplevelser i Rena.

Tag med Henrik Leth til Rena Fiskecamp, og hør om hans spændende oplevelser som fiskeguide i Norge.

Fangstjournalen

Christian Skov fra DTU er manden bag Fangstjournalen. Hør hvordan du kan bruge Fangstjournalen – og hvad Fangstjournalen kan bruges til i forskningen?

Sådan tager du gode fiskebilleder

Fotograf og filmmand Frederik Laks Lorentzen fra Inwaders Medie giver tips og tricks, fortæller om, og viser dig, hvordan du får taget et godt billede af dit livs fangst og andre fisk.

Scandi versus Skagit 

René Gerken vil i dette foredrag give dig en større forståelse af forskellen mellem Scandi og Skagit liner, og hvor og hvornår de forskellige liner bruges. Efter dette foredrag vil du være mere rustet til at gå ud og købe den rigtige line til netop dit fiskeri. Der vil blive målt og vejet liner, og René vil vise billeder og film igennem hele foredraget. 
Læs mere om René her: www.renegerken.com  

René Gerken


Fremtiden for vildlaksen

Fiskemester Søren Larsen, der var med til at redde vildlaksen, da den var på randen af udryddelse, fortæller hvordan det står til med den danske vildlaks i dag og om fremtiden for laksen.