Torben Brodersen

Torben Brodersen har fanget laks på en gulerod.

Torben Brodersen har fanget laks på en gulerod.

Torben Brodersens fantasifulde spinnere

Skjern Å Lystfiskerfestival, der finder sted 6-7 juni 2020 for besøg af en af Danmarks mest opfindsomme lystfiskere, Torben Brodersen fra Esbjerg.

Torben, har lavet masser af spændende, specielle, fantasifulde spinnere. For et par år tilbage lavede han for eksempel en spinner af en økologisk gulerod og fangede en fin laks på den.

På festivalen vil TorbenBrodersen vise nogen af spinnerne frem og blandt andet fortælle om, hvordan han fremstiller gulerodsspinneren. Torben, der har fanget over 100 laks på sine spinnere, vil også røbe lidt og om sin teknik, aflæsning af vandspejlet og standpladser.

Torben Bordersen fortæller om sig selv:

Mit favoritvand er Varde Å og Storåen.

Min passion for lystfiskeri startede for 23 år siden. Først fiskede jeg med orm og hjemmelavet prop. Efter koden var knækket, et par hundrede fisk senere, var tiden inde til fiskeri med spinner.

I 2008 fiskede jeg med Mepps-Vibrax og Abu Reflex. Men i 2010, begynde jeg at lave mine egne spinnere.

Jeg besluttede at udfordre mig selv i 2015 . Målet er 100 fisk på 100 forskellige hjemmelavede spinnere. Havørrederne skulle være over 50 cm. og laksene over 70 cm.

Målet er for længst nået. Og en medvirket i filmen, De Tre Årstider, hvor jeg fanger en laks på en gulerod, har givet stor opmærksomhed. En del vil købe mine skøre spinnere.

Torben Brodersen laver spændende og festlige spinnere til laksefiskeriet.

Torben Brodersen laver spændende og festlige spinnere til laksefiskeriet.