Silja Longhurst

Silja Longhurst er en passioneret fluefisker og certificeret en og tohånds fluekasteinstruktør i Fly Fishers International. 

Silja Longhurst voksede op i Tyskland ved en lille å syd for Hamburg. Ud over hendes kærlighed for tørfluefiskeri går der ikke en sæson, uden at hun har fisket efter atlantiske laks i Skjern Å, Vest-Irland og Skotland. Og gennem de sidste 12 år har Silja desuden fisket efter gedder og havørreder i sit hjemvand Østersøen.

Silja Longhurst underviser i ind- og udland i både en- og tohåndsfluefiskeri. Hun er ubesejret Danmarksmester i fluekast og har desuden taget flere medaljer i 15ft og 16ft Spey-konkurrencen ved verdensmesterskaberne i fluekast.

Silja Longhurst er Nordic Manager af Baltic Flyfisher, en familievirksomhed der importerer ECHO Fly Fishing og OPST- produkter til Europa. Ud over det leder hun sammen med Lasse Karlsson sin egen fluekasteskole i København og tilbyder som certificeret fiskeguide, -guidning og fiskerejser til kyst- lakse- og åfiskeri. 

På Skjern Å Lystfiskerfestival, vil Silja Longhurst fortælle og fluefiskeri efter skagit-metoden, med skagitudstyr og give kasteopvisning ved opvisnings-kastepoolen.

Silja Longhurst, fluefisker, fluekaster, guide og Nordic Manager af Baltic Flyfisher.
Silja Longhurst, fluefisker, fluekaster, guide og Nordic Manager af Baltic Flyfisher.