LTS-Flyfishing Danmark

På Skjern Å Lystfiskerfestival 2020 deltager LTS-Flyfishing Danmark.

LTS-Flyfishing AB har hovedsæde i Løkken Verk, Norge. Selskabet ejes af Trond Syrstad og Leiv Rædergård.

LTS-Flyfishing i Norge er ansvarlig for udvikling af produkter, service og det overordnede salg. I de senere år har LTS oplevet en markant vækst og samtidig udvidet sit markedsområde.

Dette ses eksempelvis blandt andet i Skotland og England, ligesom der i Danmark tillige opleves en stærk udvikling.

LTS-Flyfishing Danmark er den danske afdeling, der ejes af Inge Lise Bruun Abildgaard.

Selskabet fungerer både som importør i Danmark og samtidig som salgssted via webshop.

Dette er interessant for vore kunder, der herved undgår et fordyrende led.

Udover web-shop er det muligt at se og afprøve grejet, via aftale med en af vore ambassadører, som du finder rundt om i landet.

Udstyrssortimentet i LTS blev oprindelig udviklet af de legendariske tvillingebrødre Knut (afgik desværre ved døden i 2014) og Trond Syrstad. Siden 2014 har Trond været primus motor på grej-udviklingen i LTS.

Trond Syrstad er bredt anerkendt som værende blandt de absolut dygtigste fluekastere i verden. Dette har været grundstenen i udviklingen af velafbalanceret fluegrej, der har begejstret mange fluefiskere over hele verdenen. Udover dette har Trond fantastiske pædagogiske evner, som han anvender på sin fluefiskeskole ved Orkla.

Nyt fra LTS

LTS Flyfishing kommer i løbet af forsommeren med helt nye liner til en-hånds stænger. Det bliver en opfølgning på sidste års kæmpesucces SCSS (Syrstad Complete Salmon Short). Linen er et kort shootinghead i mange varianter. Der kan, hvis det ønskes, monteres med spidser i forskellige synkehastigheder.

Lineserierne Zalt og Emphemera kommer i ny og forbedret udgave i forsommeren.

LTS Nitro serien bliver til stadighed udbygget både med en- og to- håndsstænger. Enkelte i 5 eller 6 pcs.

Ligeledes bliver LTS Slingshot 3 udvidet med flere varianter og som Nitro ligeledes i 6 pcs.

LTS Nitro 14’ ”9/10 6pcs og LTS Slingshot 3 14’ #10 6pcs  bliver fantastisk godt modtaget. Det er letkastende stænger og meget all-round.

LTS har også en ny hjulserie er på vej, LTS Complete Classic, der er fremstillet hos tyske Vosseler. Hjulene kommer foreløbig i ”8/10 og 10/12 i farverne Black/Gold og Black/Silver. Der er stor rift om disse hjul, så de er snart væk fra lageret i første omgang

www.LTS-flyfishing.com

www.LTS-flyfising.dk

Trond Syrstad er manden bag LTS

Trond Syrstad er manden bag LTS og det kendte og lækre fluegrej.