Lars Fabrin

Den 43-årige fluefisker og fluebinder, Lars Fabrin, der bor i Odense, et stenkast fra Odense Å, er blandt de fluebinderne du kan opleve på Skjern Å Lystfiskerfestival i weekenden d. 28 og 29. maj. Lars Fabrin fortæller:

– Min store passion er fluebinding, som jeg tidligere har dyrket på konkurrenceplan. Jeg deltog i DM i fluebinding fra 1996 til 2015 – og i et utal af andre konkurrencer i både ind og udland.


– I rigtig mange år var det bækørreder og stallinger, der havde min store interesse – samt imtations fluebinding. Men de sidste år er det blevet laks- og havørredefluer samt fluefiskeri efter laks og havørreder, i både ind- og udland, der har fanget min Interesse. Det har bragt mig vidt omkring, i min jagt efter fiskene. Norge, Island, Sverige, Skotland og Rusland har været mine favorit steder. Jeg har også jagtet de bomstærke Permit´s, Bonefish og Tarpon, på de varme flats i Caribien, Samt de bomstærke Geets og Bonefish triggers permit’s på Seychellerne.


– Jeg vil sidde på Fairpoint flyfishings stand og binde forskellige fluer fra mine utallige rejser. Og selvfølgelig også nogle af mine favorit fluer til Skjern Å. 
Glæder mig, til vi ses på Skjern Å Lystfiskerfestival.